Saturday, October 11, 2014

Bored

Assalamualaikummmmm haiiiii, baru lepas edit lagu kat blog nih. Tapi taktau laa berbunyi ke tak kan sebab internet aku slow sangat haaa. Tapi gedik nak edit blog jugak. Bosan sungguh hidup menjadi seorang penganggur ni. Untuk semua rakan-rakan form 6 sekalian goodluck untuk final exam akan datang tau. Aku doakan yang terbaik untuk hampa. Jangan main-main naaaaa. Aku dapat rasa ujian formal ja untuk STPM. Ingat senang kauuuuuu, amekkau failed jaa memanjang. Hahahahahaha hang ingat SPM cah oii tak study pon boleh jawab. Memang kosonglaaaa kertas jawapan tu. Bersih suci murni jaaa kertas jawapan eko laa yang paling banyak tak jawab. Tapi sekarang sementara aku daftar poli aku adalah bisnes online and bisnes offline hahaha. Dua-dua aku sapu. Aku dah bajet bajet untuk masa depan. Konon-konon laaaa sebelum umur 25 mesti ada kereta idaman. InshaaAllahhhhh. Seronok berbisnes ni. Hahahaha seronokkkk sangattt tauu. Nak join? Tapi taknaklah promote kat blog. Malasss. Penantian itu satu penyeksaan tau tak?! Seksa jiwa raga tunggu poli ni. Hmmm nak cerita apa lagi ye? Takdak apa dah. Yilekk poci porahh poh poh pohhh. kbye. Hahaha
 
Don't you dare to copy anything in this blog! | Alright reserved by SITI NUR AISAH